Babycup Drinkbekertjes voor baby en peuter

Artikelnummer: 284BC01
Levertijd: voor 22.00 uur besteld, zelfde dag verzonden

Babycup drinkbeker leert baby’s al vanaf 6 mnd. uit gewone bekers te drinken.

De Babycups zijn extra klein, zodat ze uitermate geschikt zijn voor de babyhandjes en mondjes. Het wordt voor je baby een stuk gemakkelijker om te leren drinken uit een open beker, wanneer het formaat van de beker goed is, zoals bij de Babycup: wij drinken immers ook niet uit emmers! Een set bestaat uit vier babycups in vier verschillende kleuren.

  • Gemaakt  van polypropeen
  • BPA- en ftalaat vrij
  • Leert baby’s uit open beker drinken
  • Stimuleert kaakontwikkeling
  • Geschikt voor vaatwasser
  • geschikt voor stoomsterilisator
  • Voorzien van maatverdeling.
  • Aantrekkelijke kleuren
  • Transparant.

1 set bevat 4 bekertje in roze/blauw/groen/geel  

Babycup stimuleert kaakontwikkeling

Op jonge leeftijd uit een normale beker leren drinken heeft meerdere voordelen: Babycup stimuleert de ontwikkeling van de kaken, leert je baby coördineren en is beter voor de tandheelkundige gezondheid. Ook scheelt het een hoop gedoe met flessen en tuitbekers. Je zult versteld staan van hoe snel baby’s leren drinken uit een open beker met behulp van de Babycups. Kijk maar in onze Babycup fotogalerij.

De Babycups hebben een maatverdeling van 10ml waarbij de maximum hoeveelheid 50 ml is. Zo is de hoeveelheid drinken die je baby de eerste keren kan knoeien, erg beperkt. Ook pasgeborenen kunnen drinken uit de Babycups: laat je kleintje de melk oplikken uit het bekertje, maar let hierbij op dat je de melk nooit direct in de mond giet.

Kijk hier voor meer info:

Tips voor het gebruik van Babycup
Gebruiksaanwijzing BabycupReviews


Gill Rapley (van de Rapley methode) 17-08-2015 17:03

\"Eindelijk Een kopje waarmee baby\'s kunnen drinken, net als de rest van ons doen Vanaf ongeveer zes maanden kan een baby zitten, dingen vast te houden en naar hun mond brengen, bijten, kauwen -. En ja, genieten van een kopje.

Veel ouders ontdekken de voordelen als de kleine gewoon mee doet met de gezinsmaaltijden en wanneer de baby zelf controle heeft over de maaltijd. Maar als deze ouders wat water willen aanbieden, lopen ze vaak vast. Een Babycup is hiervoor het perfecte antwoord.

Kleine mondjes hebben een klein kopje nodig. Babycup is hiervoor het perfecte antwoord. Je baby leert te nippen, niet te zuigen en met deze kleine cup heeft je kleine je hulp niet nodig. Autonomie voor je baby en minder kans op verspilling voor jou! Het is een win-win situatie! Babycup stimuleert leren, onafhankelijkheid, co-ordinatie, sociale vaardigheden, kaakontwikkeling, en is beter voor de tandheelkundige gezondheid.. Dat is best heel wat voor zo\'n klein cupje!\"

Gill Rapley, co-auteur van Baby Led weaning en beroemd door de Rapley Methode

Stephanie 17-08-2015 17:02

Vrijdag voor 18:00 uur de Babycup besteld. Volgende ochtend de Babycup in ontvangst mogen nemen.

Mijn zoon van bijna 8 maanden, drinkt uit z\'n fles alleen zijn opvolgmelk. Andere drinken, zoals diksap vertikt hij op de een of andere manier uit z\'n fles of tuitbeker te drinken. Zijn drinken deed ik dan in een gewone glas en daar dronk hij dan wel uit. Met als gevolg dat het ernaast liep.

Wat is Babycup op zo\'n moment een fantastische uitkomst! Hij knoeit heel wat minder dan als hij uit een normaal glas drinkt. Het zijn nog eens 4 leuke, vrolijke kleuren... Al met al... Wij zijn er super blij mee! Dank daarvoor PrettyMum!

Mvg, Stephanie

5 sterren gebaseerd op 2 beoordelingen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »