Babycup, hét bekertje om te leren drinken!

Plaats 100% als breedte bij een breede afbeelding. Hierdoor schaalt de afbeelding mee op mobiel.

babycup bekertjes op een rijBabycup open drinkbekertjes voor baby's vanaf 6 maanden.

 

 
 
"Remy die net 1 is geworden, drinkt uit jullie Babycups! Hij is er gek van!"Isla 7 maanden, drinkt zonder hulp uit haar Babycup! Ben zo trots! Bedankt voor dit geweldige product!""Luna drinkt direct uit haar mini open Babycups die vanochtend zijn gearriveerd! Ze zijn een hit!"

Leren door te Kopiëren! 
 
Kleine kinderen weten instinctief wat te doen.  En als ze jou geobserveerd hebben, weten ze al veel van hoe te zitten en drinken.  Zit samen aan tafel, laat ze zien hoe jij eet en drinkt. Deze momenten zijn kostbaar en heel gezellig. Geef je kinderen de mogelijkheid om bij je af te kijken. 
Zodra je kindje zelfstandig kan zitten in de kinderstoel, kan je beginnen met het leren drinken uit Babycup
Dat is dus al vanaf een maand of 6. Maar later mag natuurlijk ook.

Het is overigens prima mogelijk om op deze manier afgekolfde- of poedermelk te geven. 
 
 
Babycup zijn kleine, transparante gekleurde drinkbekertjes.
Hierdoor zijn ze:   
  • makkelijk vast te houden door kleine handjes,
  • passend bij kleine mondjes,
  • aantrekkelijk door de vrolijke kleurtjes, 
  • geschikt voor cupfeeding voor pasgeborenen, 
  • bruikbaar voor kinderen vanaf 0-36 maanden, 
  • een goede bijdrage aan een gezonde ontwikkeling, 
  • stimulerend voor oog-hand coördinatie, 
De bekertjes zijn voorzien van maatverdeling (tot 50Cc) en verpakt per 4 stuks.
Geproduceerd in Engeland en vrij van Chemicaliën.  
BABYCUP conforms to EN14350 and European Food Contact Materials legislation EU 10/2011


Bestellen voor 22.00 uur? Volgende werkdag geleverd.

 Gill Rapley, van de Rapley methodeGill Rapley, co-auteur van Baby Led weaning en beroemd door de Rapley methode, zegt over Babycup

"Eindelijk Een kopje waarmee baby's kunnen drinken, net als de rest van ons doen Vanaf ongeveer zes maanden kan een baby zitten, dingen vast te houden en naar hun mond brengen, bijten, kauwen -.
En ja, gen
ieten van een kopje.

Veel ouders ontdekken de voordelen als de kleine gewoon mee doet met de gezinsmaaltijden en wanneer de baby zelf controle heeft over de maaltijd. Maar als deze ouders wat water willen aanbieden, lopen ze vaak vast. Een Babycup is hiervoor het perfecte antwoord.

Kleine mondjes hebben een klein kopje nodig. Babycup is hiervoor het perfecte antwoord. Je baby leert te nippen, niet te zuigen en met deze kleine cup heeft je kleine je hulp niet nodig. Autonomie voor je baby en minder kans op verspilling voor jou! Het is een win-win situatie! Babycup stimuleert leren, onafhankelijkheid, co-ordinatie, sociale vaardigheden, kaakontwikkeling, en is beter voor de tandheelkundige gezondheid.. Dat is best heel wat voor zo'n klein cupje!"

 

Aart Visser: (Tandarts Nieuwegein)
Door het gebruik van de babycup leren kinderen als snel de spieren rond de mond en de tong te ontwikkelen.  Dit is voor de ontwikkeling van het gezicht en de mond heel goed. Het ontwikkelen van een gezonde spierspanning in de lippen bijvoorbeeld, kan helpen bij een gezonde ontwikkeling van het gebit. Een ander voordeel van de babycup is dat het drinken tot een relatief kort moment wordt beperkt. Een tuitflesje waar zo af en toe wat uit gedronken wordt gedurende langere tijd, kan voor het gebit slecht uitpakken (vooral wanneer er suikerhoudend drinken in zit). Door het eet en drinkmomenten te beperken kan het gebit tussen deze momenten herstellen van de zogenaamde zuuraanval door eten/drinken.
Door het gebruik van babycup wordt drinken een moment waarbij spier ontwikkeling, coördinatie en gezonde gewoonten worden gestimuleerd.

 

Kijk hoe trots deze kinderen drinken uit hun Babycup! Dat kan jouw kindje ook!

Babycup is al vaak in de prijzen gevallen, maar blije baby's en trotse ouders betekenen meer voor ons. We ontvangen je foto of video graag!  Klik hier voor de fotogalerij!

Lees verder over Babycup op de volgende pagina's:

Tips voor het gebruik van Babycup
Gebruiksaanwijzing Babycup
Reviews Babycup
Meest gestelde vragen over Babycup
Fotogalerij Babycup
Babycup bestellen
Distributie

awards gewonnen door babycup

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »