Reviews en Aanbevelingen

We vroegen enkele van onze klanten om hun mening over Babycup:

Katinga, moeder van James :

James drinkt trots uit zijn Babycup"Ik vind Babycup echt geweldig!! Mijn zoontje dronk er meteen heel enthousiast uit en vindt het nog steeds heel leuk en fijn om eruit te drinken. Op de foto is hij 8 mnd.
Hij kon al wel uit een open beker drinken, maar echt niet zo goed als je op de meegestuurde foto ziet!
Op dit moment zit hij wel in een fase dat hij veel "speelt" met zijn eten en eetgerei, daarom laat ik hem nu niet altijd alleen drinken vanwege het geklieder.. Ik heb helemaal geen tips, want vind Babycup echt supergoed op alle fronten. Ik vertel in mijn omgeving altijd enthousiast over Babycup als ik bijvoorbeeld eters heb en ze mijn zoontje uit de Babycup zien drinken. Daarnaast zit er standaard een Babycup in de luiertas met een flesje water, onderweg drinkt mijn zoontje dus ook uit de Babycup.
Mensen vinden het over het algemeen erg opvallend dat hij zo goed zelfstandig uit een open bekertje kan drinken, maar kopen zelf om de een of andere reden toch geen Babycup.
Ik vind het zelf belangrijk dat mijn kindje vroeg zelfstandig uit een open bekertje kan drinken om verschillende redenen:

- Het is beter voor zijn gebit en mondmotoriek dan drinken uit een tuitbeker of fles.

- Het geeft hem een gevoel van "ik doe mee, dus ik hoor er echt bij en ben al groot", het geeft hem dus ook zelfvertrouwen en hij is trots op zichzelf, dat vind ik positief voor zijn ontwikkeling.

- specifiek de Babycup: de maat van het bekertje past echt goed bij zijn handjes, drinken en het bekertje vasthouden is voor hem daarom makkelijker en prettiger.

Super pluspunt vind ik dat ze doorzichtig zijn"

 

Linda schrijft: 

'Deze cups zijn een echte aanrader! Ons zoontje heeft er al vroeg uit gedronken en nooit een tuitbeker gehad. Het fijne van de cups is, ze zijn op maat: Ze passen in zijn handjes en er gaat een, voor hem normale hoeveelheid, drinken in. Bedenk jezelf eens dat je uit een emmer moet leren drinken... Hij is nu 15 maanden en drinkt nog regelmatig uit de cups. Maar, dankzij deze cups, inmiddels ook al uit glazen en bekers, wat bijzonder goed gaat. Ja, nu drinkt hij dus toch uit de 'emmers' maar doordat hij zelf heeft leren drinken met de cups, heeft hij er handigheid in gevonden en gaat ook dit goed nu hij papa en mama wilt nadoen. Een mooie bijdrage aan zijn zelfstandigheid! '

Suzanne schrijft:

Ik ben heel erg blij met babycup! Naast dat het een handig afmeetbekertje is, drinkt onze dochter van 15 maanden er prima uit. De melk, het water, het sapje: het gaat allemaal uit het bekertje. Zelf vasthouden is met deze leeftijd nog lastig, daar helpen we haar bij. Onderweg heb ik ook vaak een babycupje mee zodat ze hier gewoon uit kan drinken (dan neem ik in een afsluitbare fles haar drinken/water mee). We zijn al met het babycupje begonnen met 8 maanden. Dat was wel erg wennen, maar het ging eigenlijk redelijk snel goed. Ze begreep ook snel hoe ze eruit kon drinken. Zo goed, dat toen ik haar een rietje aanbood, ze niet snapte hoe ze hieruit kon drinken.

Ik vind het belangrijk om snel te leren drinken uit een beker, omdat ze op die manier sneller mee kan doen met de rest. Het is makkelijker afwasbaar dan een fles/tuitbeker en net zo makkelijk om uit te drinken. Daarnaast zeggen tandartsen dat dit ook beter is dan uit een fles/tuitbeker te drinken.

Suzan, moeder van Esmee, zegt:

"Ik ben heel erg blij met babycup! Naast dat het een handig afmeetbekertje is, drinkt onze dochter van 15 maanden er prima uit. De melk, het water, het sapje: het gaat allemaal uit het bekertje. Ik vind het belangrijk om snel te leren drinken uit een beker, omdat ze op die manier sneller mee kan doen met de rest. Het is makkelijker afwasbaar dan een fles/tuitbeker en net zo makkelijk om uit te drinken. Daarnaast zeggen tandartsen dat dit ook beter is dan uit een fles/tuitbeker te drinken".

Mihaela schrijft ons:

I love babycup en mijn  dochter ook. Ze startte het gebruik tussen de 8-9 maanden out. De maat is echt perfect, niet alleen voor haar handen maar speciaal voor de mond.
Mijn meisje is nu 16 maanden oud en heeft nooit uit een babyfles gedronken maar we gebruiken een normale beker als we op stap zijn. We hebben een babycup naast haar bed staan en soms drinkt ze hier zelfstandig uit in de nacht.

Babycup, het bekertje om te leren drinken
Tips voor het gebruik van Babycup
Gebruiksaanwijzing Babycup
Meest gestelde vragen over Babycup
Fotogalerij Babycup
Babycup bestellen
Distributie

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »