Over ons

Even voorstellen:
Ik ben Pamela Nijman, moeder van Mark ('97) en Timo ('00). Met plezier heb ik mijn beide kinderen borstvoeding gegeven. Ondanks het feit dat ze beide via een keizersnede ter wereld zijn gekomen en we een lastige start hebben gemaakt, is het een periode geweest waar ik met plezier aan terug denk. 

Tijdens mijn tweede zwangerschap ontstond het idee voor PrettyMum borstvoedingskleding. Het gehannes met kleding kon ik me nog goed herinneren evenals een koude buik en rug tijdens het voeden. Door oa. de voorlichtingsbijeenkomsten die ik regelmatig als contactpersoon van de Vereniging Borstvoeding Natuurlijk gaf, kwam ik er achter dat ik niet de enige was die hiermee worstelde. Het was een logische stap om voedingskleding te gaan ontwikkelen. (2000)

In de afgelopen jaren is er veel veranderd. We begonnen als kledingmerk maar zijn inmiddels doorgegroeid naar een bedrijf waarmee we proberen juist die merken naar Nederland te halen waarvan we denken dat ze iets toevoegen. De oorspronkelijke PrettyMum collectie maakt nu deel uit van het internationale merk Carriwell. Een merk dat wij op onze beurt via onze groothandelspoot PrettyMum Trading ook aan winkels aanbieden. Net als een aantal andere merken overigens, zoals Kendall Mother Mates, Babycup, Chewelry en bijvoorbeeld LilyPadz. 
We blijven steeds op zoek naar handige producten voor moeder en kind en breiden zo onze collectie uit.
"Van Zwangerschap tot Eerste Hap". 

Het krijgen van kinderen, heeft mijn leven behoorlijk veranderd. Ook jouw leven zal een nieuwe, uitdagende fase in gaan waarin je nieuwe kanten van jezelf zult ontdekken. 

Door borstvoeding te geven krijg je een kans om je kindje het beste van jezelf te geven. En wie wil dat nu niet?  Goede voorbereiding, fijne begeleiding en de juiste hulpmiddelen kunnen je hierbij helpen. En dat is precies wat wij je willen bieden. 

Ik wens je veel winkelplezier en zie je graag nog eens terug op onze site. 

Hartelijke groet,

Pamela Nijman

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »