Gebruiksinstructies

Gebruiksinstructies CUB-supportZo pomp je de CUB op:

Laat de CUB op kamertemperatuur komen. Indien deze zeer koude of warme omstandigheden is bewaard kan dit enkele uren duren. PVC kan uitrekken en stuk gaan het wordt opgeblazen terwijl het temperatuurverschil te groot is.

Vouw de CUB open. Zoek de twee veiligheidsventielen aan de achterzijde van de CUB.

Plaats het mondstuk van de opblaaspomp in de klep. Blaas elke kamer van het CUB® totdat deze stevig aanvoelt en sluit de ventielen. Je CUB is nu klaar voor gebruik!

Veiligheid: 

De beide veiligheidsventielen zijn een veiligheidsvoorziening van het product.. Sluit de ventielen compleet indien de CUB in gebruik is. Verwijder ze pas als je de CUB wilt laten leeglopen.

Leeg laten lopen:

Verwijder het kleppendeksel en laat de lucht ontsnappen. Laat de CUB leeglopen wanneer deze niet in gebruik is. Bewaar bij kamertemperatuur en beschermen tegen scherpe objecten.Een plastic opslagbak is zeer geschikt om de CUB in te bewaren en te vervoeren.

Reinigingsinstructies:

Spoel de CUB na gebruik af met schoon water om alle zichtbare vervuiling te verwijderen. Besteed extra aandacht aan de naden, en rondom de ventielen en vergeet de onderzijde niet. 

Droog de CUB af met wegwerpdoekjes zoals bijvoorbeeld keukenpapier. 

Spray of veeg de CUB met een gekozen reinigingsmiddel uit de aanbevolen producten. Laat de CUB aan de lucht drogen volledig. Leeglopen en opslaan van de CUB.

Aanbevolen reinigingsmiddelen:

We raden chemisch reinigen met een van de volgende reinigings-of desinfectiemiddelen:

Antibacteriële spray of doekjes,  
Sporicide spray of doekjes,
Verdunde bleekwater oplossing
Hypochloriet

Persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM), zoals handschoenen en schorten, moet in voorkomend geval worden gedragen. 

Cub huren? Klik hier

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Momenteel werken we hard aan een update van onze webshop Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen