De vrouw achter CUB

Productspecificaties CUB-support

Cass McManara bedenkster van CUBDe CUB is een ontwerp van de Schotse verloskundige Cass McNamara, moeder van 3 grote kinderen en een positieve vrouw met passie voor haar vak.

Met haar ontwerp wil ze bijdragen aan de omstandigheden om een optimale, veilige en comfortabele bevalling voor iedere vrouw mogelijk te maken en daarmee bij te dragen aan
het welzijn van moeder en kind waar ook ter wereld. 

 

 

In een interview werd haar gevraagd welk advies zij aan iedere zwangere wil meegeven.
Zij antwoordde:

"Ik denk dat het belangrijkste stuk van het advies dat ik kan geven is,  onthou dat een zwangerschap geen abnormale medische aandoening is die  'genezen' moet worden. Denk na over wat je wilt, wat echt belangrijk voor je is en verdiep je daar dan in".

Ook de volgende "Je bent geweldig, je kan dit doen, ongeacht wat je 'dit' blijkt te zijn, blijf geloven in jezelf"

Mijn persoonlijke geboorte filosofie is om gewoon  je lichaam het werk te laten doen wat het moet doen en laat de geboorte gebeuren dus schakel je hersenen uit en laat je baarmoeder het werk doen! Je kan je het beste voorbereiden door te begrijpen hoe je lichaam werkt. Blijf mobiel en kalm en zorg dat je echte steun hebt. Geboorte is geen vrijwillige proces en kan dus niet gecontroleerd worden,net zomin als je een menstruatie of de menopauze kunnen controleren! Maar waar je bevalt , welke steun je hebt en hoe goed je begrijpt hoe de geboorte werkt, kan een enorme impact kan hebben."

Klik hier voor het hele interview

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »